banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Tarsus İdmanyurdu  Şanlıurfaspor 0 - 2

TFF 2. Lig Kırmızı grupta ligin 11. Haftasında üst sıraları ilgilendiren kritik maçta, Tarsus İdman Yurduspor ile Şanlıurfaspor mücadelesinde gülen taraf Şanlıurfaspor oldu.Şanlıurfaspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu 2-0 yendi.Ve üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Şanlıurfaspor’a galibiyeti getiren goller ilk yarıda geldi.Şanlıurfaspor’un gollerini 12.Dakikada Can Erdem ve 38.Dakikada Halil İbrahim Tuna Attı.İlerleyen dakikalarda her iki takımın çabası sonucu değiştirmeyince Şanlıurfaspor maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.Alınan bu galibiyetle Şanlıurfaspor puanını 21′ çıkardı Tarsus İdman Yurduspor ise 19 puanda kaldı.Şanlıurfaspor ligin 12. Haftasında sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk edecek.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Futbolculara sampiyonluk olursa kaşmerkent uydusehrinden birer daire veeilsin...

Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Kahramanlar kutlarım sizi.......