banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ş.Urfa maçı, Balikesirspor'u ceza ile de çarptı

Deplasmanda 4-1 mağlup olarak döndükleri Şanlıurfaspor maçında kırmızı kart gören Muhammet Reis, saha dışına çıkarılan Mesut Dilsöz ve devre arasında sahaya inip hakeme tepki gösteren Başkan Tuna Aktürk‘ün cezaları belli oldu.

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 29.09.2011 tarih ve 15 sayılı toplantısında almış olduğu karara göre;

 

BALIKESİRSPOR Kulübü başkanı TUNA AKTÜRK, 25.09.2011 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR – BALIKESİRSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 5.000.-TL PARA CEZASI ile,

 

BALIKESİRSPOR Kulübü teknik sorumlusu MESUT DİLSÖZ‘ün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile,

 

Aynı müsabakada BALIKESİRSPOR Kulübü sporcusu MUHAMMET REİS ise, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

 

Buna göre, Bu hafta oynanacak Çorumspor maçında, Mesut Dilsöz ve Muhammet Reis’ten yoksun çıkacak Balkesler‘de, Başkan Tuna Aktürk de hak mahrumiyeti nedeniyle tribünde yer alamayacak.

WWW.BALİKLİGOL.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.