banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Süper Lig'de SON DURUM

F.Bahçe- Kayserispor maçıyla açılan 4. hafta öncesi ligde son durum şu şekilde...

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta açılış maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

 

 

 

 

Sarı-lacivertli ekip, Kayserispor karşısında maça hızlı başladı ve 6. dakikada gelişen bir kontra atakta Baroni'nin ara pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Caner'in bekletmeden yaptığı vuruşta, top ağlarla buluştu ve bu golle Fenerbahçe deplasmanda 1-0 öne geçti.

 

İkinci yarıda 70. dakikaya kadar oyunu Fenerbahçe sahasına yıkan Kayserispor, üst üste bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca, aradığı gole ulaşamadı.

 

3 haftada yenilgi almayan ve 7 puan toplayan Fenerbahçe ligin 4. haftasını da deplasmanda galip gelerek deplasman galibiyetini 11 maça çıkardı ve bu sezon 4. haftayı da namağlup tamamlayarak, maç fazlasıyla zirveye oturdu.

 

Kayserispor ise 4 haftalık maratonda beklenen başarıdan çok uzak kaldı. 3 haftada sadece 1 galibiyetle 3 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 4. haftada da sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek 3 puanda kaldı ve 14. sırada yer buldu.

 

Bu karşılaşmanın ardından Spor Toto Süper Lig'de puan durumu şöyle oluştu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.