banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Şanlıurfa Büyükşehir, Geleceğin Yıldızlarını Seçiyor



Şanlıurfa'da sporun her branşında gençlere desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesindeki Büyükşehir Belediyespor için altyapı seçmelerine start verdi. Paşabağı Mahallesi ŞUTİM yanındaki Büyükşehir Belediyespor Tesislerine yapılacak başvuruların ardından belirlenen günlerde gençler seçmelere katılacak.
29 Temmuz Cuma gününe kadar sürecek olan başvuru işlemlerine gençler yoğun ilgi gösterirken, 'Geleceğin Yıldızlarını Seçiyoruz' adı altında duyuruya çıkılan seçmelerdeki yaş aralığı ise 9-16 olarak belirlendi.
Seçmelerde öne çıkan gençler daha sonra Büyükşehir Belediyespor altyapısına alınacak. Verilecek eğitimle futbol kariyerinde gençlere öncülük edecek olan Büyükşehir Belediyesi, sporun her alanında Şanlıurfa'nın gelişmesi için desteklerini sürdürecek.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, "GENÇLİĞİ ÖNEMSİYORUZ"
Şehir merkezi ve ilçelerde hizmete sundukları yeni spor kompleksleri ile gençlere büyük önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da gençlerimizin gelişimine yönelik her türlü faaliyetin içerisinde yer alıyoruz. Hizmete sunduğumuz SUKAY projesi ile su sporları branşında her türlü aktivitenin yanı sıra futbolda da gençlerimize ışık olmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte Büyükşehir; basketbol, tenis ve futbol gibi sporun her alanında gençlerimizi geleceğe hazırlıyor. Bu yöndeki çalışmalarımız yine aynı tempoyla devam edecek" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.