banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Süleymanşah Gençlik Merkezinin temeli törenle atıldı

Eyyübiye Belediyesi ilçe gençliğinin hizmetine sunmak üzere toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin temelini attı. Gençliğe yatırımları ve çalışmalarıyla takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan ilçe gençliğe bir yatırım daha. Yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç nufüsuna sahip ilçesi konumunda olan Eyyübiye’de Gençlik merkezleri yapımı ile Eyyübiye gençliğine yatırım yapılıyor. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen temel atma törenine; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, MKYK Üyemiz Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş, Büyükeşhir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Bölge Muhtarları ve bölge sakinleri katıldı. Protokol konuşmalarının ardından dualar eşliğinde butona basan protokol üyeleri, gençlik merkezinin Eyyübiye gençliğine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Temel atma töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Süleymanşah Gençlik Merkezimizin temel atma törenine hoş geldiniz, şeref verdiniz. Göreve başladığımız ilk andan itibaren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan vatandaşlarımıza hizmetkâr olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Adil bir şekilde hizmetlerimizi sığdırmaya devam ediyoruz. Gençliğe çok önem veriyoruz. Gençliğe yatırım üstüne yatırım yapmaya devam ediyoruz. AK Ev Spor Salonlarımız var. Yaklaşık 5 bin gencimize hem milli ve manevi değerler aşılıyoruz hem de onların sportif faaliyetlere katılımlarını gerçekleştiriyoruz. Yine eğitim noktasında sıkıntılar çeken Eyyübiye gençliğine çeşitli alanlarda hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen hafta içinde 12 kütüphanenin açılışını yaptık. İnşallah sayılarını çoğaltacağız. Yine Uyanık Kütüphanemiz hazır. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Yine gençlik merkezleri yapımına başladık. Şu an birinin temelini atıyoruz. Yine kısa süre içinde başka bir gençlik merkezimizin daha temelini atacağız. Burada bu gençlik merkezleriyle yetişecek nesil ile milli ve manevi değerlere haiz gençlik olarak yetiştireceğiz. Süleymanşah Gençlik Merkezimizin temel atma törenine katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı ifade ediyorum. “ dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da çalışmalarından dolayı Başkan Kuş’u tebrik edip,”Eyyübiye Belediye Başkanımız kısa konuşma dedi ama önüme çok kağıt konulmuş. Sayın başkanım o kağıtların hacmi sizlerin yaptığı hizmetlerin hacmi ile doğru orantılı. Sizleri tebrik ederim. Süleymanşah ismi beni etkiledi. Hem isimden hem de hizmetlerden dolayı Başkanımızı bir kez daha tebrik ederim. Gençlik bizim için kıymetli ve önemli. Gençliğine sahip çıkmayan bir nesil geleceğine sahip çıkamaz. Bir taraftan temel atma töreni yaparken bir taraftan da başka hizmetlerin açılışına bizleri buradan davet etmeniz de çok güzel. Sizleri ayrıca kutluyorum. “ şeklinde konuştu.

Eyyübiye gençliğine yatırım yapılmasının mutluluğunu yaşadığını vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise şunları söyledi;” Bugün Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’un projelerinden biri olan Süleymanşah Gençlik Merkezinin temel atma töreninde buluştuk. Bu merkezlerimizin Eyyübiye’nin en fazla ihtiyaç duyduğu yer olarak görüyorum. En fazla nüfus ilçemizde, en fazla çocuk ve en fazla gencin yoğun olduğu bölge Eyyübiye’dir. Tabi ki diğer hizmetler de yapılacak ama gençliği de ihmal etmeme adına yapılan bu yatırımlar çok önemli. Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. “

AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Kübra Dörtkardeş ise,” Bugün de Türkiye’nin en genç şehri ilçemizde gençliğe yaptığı bu güzel yatırımdan dolayı Başkanımız Mehmet Kuş’u tebrik ederim. İnşallah bu gençlik merkezimiz gençliğe ve Eyyübiye’ye hayırlı olur.” İfadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Kuş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da,” Hem heyecanlı hem de çok sevinçliyim. Allah Başkanımızdan razı olsun. Hem halkım adına hem de Eyyübiye gençliği adına Başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Eyyübiye gençliği herşeyin en güzeline layık. Biz de el ele vererek ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.