banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Süleymaniye İHL'den Türkiye Şampiyonluğuna uzandı

Gelişmekte olan spor branş federasyonu (GOSBF) kapsamında faaliyet gösteren kuraş federasyonunun 23-26 Eylül tarihinde Elazığ'da Yakup kılıç Spor salonunda düzenlediği Türkiye yıldızlar ve ümitler kuraş şampinasına 51 ilden 282 erkek 167 kız olmak üzere 449 sporcu katılım göstermiştir .

Şanlıurfa Süleymaniye kız Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencisi aynı zamanda Şanlıurfa büyükşehir belediyesi gençlik ve Spor kulübü sporcusu 2006 dogumlu Rabia Demir ümitler kuraş şampiyonasında 57 kg da Türkiye şampiyonu oldu.

7 yıldır spor yapan Rabia aynı zamanda daha öncede Judo da bölge birincisi ve 3 . Olmuştu. Bu yolda Sabah akşam demeden antrenmanlarını aksatmadan çalışma imkanı sağlayan Mehmet Niyazi Tanrıverdi hocanın emegi tartışılmaz.tebrikler hocamıza.  Şanlıurfa büyükşehir belediyesi gençlik Spor kulübü turnuvaya 19 sporcu ile katıldı. 



Turnuvada diger aldıgımız sonuçlar
Yıldızlar kategorisinde
38 kg barış Polat 2.
42 kg cuma erdem divana 3
50 kg Salih örçin 3.
50 kg Kadir Altay 3 
66 kg Abdurrahman kırıkçı 3 
Ümitler kategorisinde
57 kg Rabia Demir ????
60 kg Ali Polat   2.olmuşlardır.


Takım koordinatörü baş  antrenör m.niyazi Tanrıverdi  yaptığı açıklamada hocalarımız Ali çaglayan Abdülkadir Tanrıverdi cuma ciniviz tuba Topal a çalışmalarından dolayı  daire başkanı sayın Ahmet Dedeoğlu na müdürlerimiz Ahmet alpay Mehmet Eriş e desteklerinden ötürü ve her zaman destegini yanımızda hissetigimiz büyükşehir belediye başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül e sonsuz teşekkürler. Tüm sporculara teşekkürler. Destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.