banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Stoke City - Beşiktaş: 2-1 -GOL VİDEO-

UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu'nda, Beşiktaş, İngiltere'nin Stoke City takımıyla karşılaştı. Beşiktaş, 14. dakikada Hilbert'in attığı golle öne geçti: 0-1. Stoke City, Crouch'un1 dakika sonra gelen golü ile beraberliği yakaladı: 1-1. İlk yarı berabere sonuçlandı. 78. dakikada penaltıdan atılan golle Stoke City öne geçti: 2-1. Beşiktaş, penaltıyla yenilmiş oldu.

 

UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu'nda, İngiltere'nin Stoke City takımıyla Beşiktaş arasında yapılan maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

 

Stat: Britannia

 

Hakemler: Antony Gautier, Michael Annonier, Emmanuel Boisdenghien (Fransa)

 

Stoke City: Sorensen, Shotton, Shawcross, Upson, Huth, Delap, Whitehead, Palacios, Etherington, Jerome, Crouch

 

Beşiktaş: Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Quaresma, Fernandes, Necip, Aurelio, Simao, Edu

 

Goller: Dk. 13 Hilbert (Beşiktaş), Dk. 15 Crouch (Stoke City)

 

Sarı Kart: Dk. 43 Upson (Stoke City)

 

UEFA Avrupa Ligi (E) Grubu'nda, İngiltere'nin Stoke City takımıyla Beşiktaş arasında yapılan maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

 

Beşiktaş, maçın ilk dakikalarında alan daraltarak rakibin güçlü olduğu uzun toplarda etkili olmasını engellemeye çalıştı. Teknik direktör Carvalhal'in dün söylediği gibi topu kendi kalesinden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışan siyah-beyazlı ekip, ilk bölümlerde bunda da başarılı oldu.

 

Konuk ekip, 13. dakikada güzel bir organizasyon sonucu Hilbert'in ayağından golü bulmasına rağmen, Türk futbolunun zafiyet yaşadığı yan toplarla ilgili sıkıntıyı 15. dakikada yaşadı ve verdiği açık sonrası Crouch'un golüne engel olamayınca üstünlük golüne fazla sevinemedi. Beşiktaş, beraberlik golünün ardından rakip kalede bir yandan açık aradı, bir yandan da Stoke City'nin sağlı sollu korner ve taç atışlarını savuşturmaya çalıştı ve soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

 

İngiliz ekibi Stoke City, ilk dakikadan itibaren baskı kurarak gol bulmaya uğraş verdi. 13. dakikada golü kalesinde gören Stoke City, etkili olduğu duran bir top sonrası Crouch'un golüyle 15. dakikada beraberliği sağladı. İngiliz ekibi, üstünlük golü için yüklenmeye devam etti. Stoke City baskı kurmaya çalıştıysa da bunda başarılı olamadı ve ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle tamamladı.

 

7. dakikada Etherington'un soldan kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Shawcross'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

 

13. dakikada Quaresma, Necip'den aldığı topu bekletmeden sağdan ceza alanına giren Hilbert'e bıraktı. Alman oyuncu ceza alanı içinde çaprazdan ayağının dışıyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

 

15. dakikada Etherington'un yine soldan kullandığı korner atışında Shawcross'dan seken topu altı pasta önünde bulan Crouch, meşin yuvarlağı filelere attı ve takımına 1-1'lik beraberliği sağladı.

 

18. dakikada sol çaprazdan yapılan ortada ceza alanı içinde topla buluşan Jerome'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

 

30. dakikada Quaresma'nın sağ çaprazdan sert şutunda top yandan auta gitti.

 

32. dakikada Huth'un sol çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak, direğin dibinden auta çıktı.

 

45. dakikada Etherington'un sağdan kullandığı serbest atışta Aurelio'nun ayağından seken top kornere gitti ve mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

 

STOKE CİTY-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR...

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin Stoke City takımıyla oynanan karşılaşmada yine rotasyona gitti.

 

Sezon başından beri bütün oyuncularını kullanmaya çalışan Portekizli çalıştırıcı, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor karşılaşmasına göre kadroda 7 değişiklik yaptı.

 

Siyah-beyazlı takımın oynadığı son maça göre sadece İsmail, Necip, Simao ve Egemen ilk 11'deki yerlerini korurken, Stoke City karşısında 7 farklı isim görev aldı.

 

Kalede Cenk'in yerine tecrübeli eldiven Rüştü yer alırken, sakat İbrahim Toraman'ın yokluğunda ise savunmada Sivok yer aldı. Son haftaların formda ismi Sidnei yedek soyunurken, bu oyuncunun yerine de savunmanın göbeğinde Egemen forma giydi.

 

Bursaspor ile yapılan maçta kırmızı kart gören ve cezalı duruma düştüğü için Medical Park Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alamayan Portekizli yıldız Quaresma, bu akşamki maçla birlikte hem kaptanlığı devraldı hem de ilk 11'deki yerine geri döndü.

 

Veli, Mustafa, Holosko ve Ernst de bu maçta kenara çekilirken, Carvalhal, bu oyuncuların yerine Fernandes, Aurelio, Edu ve Hilbert'e görev verdi.

Zaman / Balıklıgöl.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.