banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

STK turnuvasında kazanan gençlik oldu

Şanlıurfa STK lari Gençlik Platformunun düzenlemiş olduğu gençler arası futbol turnuvasının final maçı dün akşam oynandı turnuvada Genç Önder, Şanlıurfa B.Ş.B Gençlik Meclisini 5-3 mağlup ederek şampiyon oldu. Şanlıurfa B.Ş.B Gençlik meclisi de ikinci oldu. 


   Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını hemşehrimiz milli hakem Serdar Tatlı ve il milli eğitim müdürümüz İsmail Yapıcıer verdiler. Gençlik platformundaki dernek başkanlarımız ve misafirler bütün futbolcuları tebrik ettiler ve bu organizasyonun gençler arasındaki kardeşlik bağı için çok önemli olduğunu söylediler. Platform sözcüsü çalışmalarda emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ederim dedi  ve tatlı ikramında sonra  program sona erdi.


     ŞANLIURFA STKLARI GENÇLİK PLATFORMU her ay  bir etkinlikle gençleri bir araya getiren çalışmalar yapmakta olup bu çalışmalarla gençler arasındaki manevi ve inanç bağlarını güçlendirmeye çalışmakta ve gençlere ümmet bilinci vermeyi hedeflemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.