banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Ankara

Siverek Şehir Stadyumu yenileniyor

Siverek Belediyesi, Şehir Stadyum'unda yenileme çalışmaları başlattı.

 

Yenilenecek stadyumda, soyunma yerlerinden idare binasına, 4 bin kişilk tribünden hakem odalarına kadar yer alacak tesisin yapım çalışmalarına başlanıldı.

 

Bilindiği gibi ilçede bulunan Firkan Tüysüz Şehir Stadyumu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği stadyum on yıllığına Belediyeye deviredilmişti.

 

Siverek Belediyesi stadyumda yenileme çalışmaları başlattı.İlk etapta soyunma yerleri idare binası, hakem odalarından oluşan prefabrik tesislerin yapımına başlandığını belirten Belediye Fen İşleri Müdürü Selhattin Özdoğan "Kademeli olarak stadyumda genişletme ve yenileme çalışmasına devam edeceklerini önümüzde ki sezona kadar stadyuma 4 bin kişilik yeni tribün ile gece maçları için ışıklandırma yapacaklarını söyledi.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.