banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Şimşek; Mağlubiyet için üzgünüz

Sezona istediği gibi başlayamayan Ceylanlar, 19 puan topladığı geçen sezonun aynı dönemine göre hanesine 7 puan daha az yazdırdı.

Bu sezon 11 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan elde eden Şanlıurfaspor, geçen sezon ise 5 galibiyet, 4 beraberlik 2 mağlubiyetle 19 puan toplayabilmişti.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek, yaptığı açıklamada, bu hafta seyircileri önünde mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Fethi Şimşek Açıklamasında: "Bu hafta rakipten daha çok pozisyon bulduk ancak değerlendiremeyince fırsatı kaçırmayan rakibe mağlup olduk. Teknik heyetimiz eksik olduğumuz yönlerimizi giderebilmek için üst düzey çaba gösteriyor. En kısa sürede toparlanarak peş peşe galibiyetler hedefliyoruz. Moralimiz bozulmuş olsa da önümüzde uzun bir maraton var" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.