banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Serdar Özkan; Taraftarımızı üzdük, hedefimiz iyi yere gelmek

Özkan,  yaptığı açıklamada, Samsunspor maçında kendilerine geldiklerini belirterek, ''Takım iyi olduğu dönem futbolcular da iyi oluyor, takım kötü olduğu dönem futbolcular da kötü performans sergiliyor'' dedi.

 

SAMSUNSPOR MAÇI İLE İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIK

 

Ligde son 6 haftanın çok kötü geçtiğini anlatan Serdar Özkan, şunları kaydetti: Artık geriye bakmanın bir anlamı yok. Artık önümüze bakmalıyız. Önümüzdeki beş maçtan puanlar alıp, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Samsunspor maçında nasıl futbol oynayabildiğimizi gördük. Demek ki Şanlıurfaspor konsantre olduğu zaman iyi sonuçlar alabilecek bir takım. Ben tüm arkadaşlarıma kefilim. Ama bir türlü istenilen sonuçları alamadık. Samsunspor maçı ile iyi bir çıkış yakaladık, önümüzdeki maçlarla da bunun devamını getirmek istiyoruz.''

 

TARAFTARLARA ÇAĞRI

 

Sarı-yeşilli taraftarlara da çağrıda bulunan Serdar Özkan, galibiyette rol oynayan futbolcuyu göklere çıkarmamalarını, kötü oynayan futbolcuya da aşırı tepki göstermekten kaçınmalarını istedi.Taraftarın çok büyük bir güç olduğunu vurgulayan Serdar Özkan, şunları aktardı:

 

''Bir takım iyi giderken zaten işler yolunda gidiyordur. Taraftara, kötü günlerde ihtiyaç vardır. Kötü gündeyken taraftar takıma sırtını dönerse toparlanma süreci uzar. Taraftar takımın yanında olursa, futbolcular bu gücü kendinde hissederse bu sahaya da yansıyacaktır. Taraftarlarımızdan tek isteğimiz maçın son anına kadar bizi aralıksız desteklemeleridir. Biz bu sene taraftarımızı çok üzdük. Hiçbir futbolcu bunu isteyerek yapmaz. Biz bu duruma onlardan daha çok üzüldük. Her maç bizim için final ve final maçlarının en önemli unsuru da taraftardır.''

Salih Demir / Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.