banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Selahattin Dervent, Şanlıurfaspor'a meydan okudu

Denizlispor, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Isınma koşusunun ardından Manisaspor maçında oynayan futbolcular yenileme koşusu, diğer futbolcular da dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. 

Selahattin Dervent, yaptığı açıklamada, iç sahada bekledikleri puanları kaybettiklerini, Şanlıurfaspor maçından alınacak galibiyetin bunun telafisi olacağını belirterek, ''Hedefimiz 3 puan. Şanlıurfa'ya misafir olarak gitmiyoruz, istediğimiz 3 puanı almaya gideceğiz. Ligde şu anda 17 puanımız var. Oynayacağımız 3 maçtan galibiyetle ayrılarak ligin ilk yarısını 26 puanla tamamlamak istiyoruz. Kendimize olan güvenimiz var. Buna talip olmazsak, bu inanç, irade ve güveni reddetmiş oluruz'' dedi.

AJANSSPOR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.