banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Sefaspor Milli Sporcular Şanlıurfa’ya getirdi

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Atletizm İl Temsilcisi Avukat Salih Yıldız ve beraberindeki sporcuları makamında kabul etti.

 

Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güvenç, Mersinde düzenlenecek olan Akdeniz Oyunlarında Türkiye’yi temsil edecek olan Milli sporcu Narin Sağlam’a başarılar dileyerek, Okullar arası Atletizm Şampiyonası Türkiye ikincisi olan Medine Ökte’yi ise başarısından dolayı tebrik etti. Genç atletlerden spordaki başarılarını derslerinde de göstermelerini isteyen Vali Güvenç: “sporcu; efendi ve saygılı aynı zamanda da girişken olmalıdır” dedi.

Genç atletlerin sorunlarını da dinleyen Vali Güvenç, bahsedilen sorunların çözümü konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bir açıklama yapan Vali Güvenç, Milli Sporcu Narin Sağlam’a sponsor olarak destek veren ve kendisini ziyarete gelen Sefa Spor Kulübü ve Sefa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Erol’a teşekkür etti. Erol’un davranışını tüm iş adamlarına örnek gösteren Vali Güvenç, iş adamlarını böyle güzel faaliyetlerin içinde olamaya davet etti. Türkiye Okullar Arası Atletizm Şampiyonasında ikinci olan Medine Ökte’yi de kendilerinin destekleyeceğini ifade eden Vali Güvenç, “ Medine bize söz verdi. Bir dahaki yarışmada Türkiye Şampiyonu olacak, ondan sonraki hedefimiz de Uluslar Arası alanda başarılı olmak” dedi.

Milli atlet Narin Sağlam ise Vali Güvenç’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek kendisine sponsor olarak büyük destek veren Sefa Spor Kulübü ve Sefa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Erol’a da şükranlarını sundu. Vali Güvenç, konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra misafirlerini uğurladı.

Anahtar Kelimeler:
SefasporMilli Sporcu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.