banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Sedat Ağçay Şanlıurfaspor'a İmza attı

üst üste yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren şanlıurfaspor Adanasporlu Sedat Ağçay sözleşme imzaladığını açıkladı.

Şanlıurfaspor'a imza atan Sedat Ağçay kimdir:

Futbol hayatına Zeytinburnuspor’un altyapısında futbola başlayan ve ardından a takıma yükselen Ağçay. Burada iki sene oynadıkdan sonra Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Burda göstermiş olduğu performanstan dolayı  Elazığspor, Gaziantepspor ve Konyaspor'da oynadı.

2008-09 sezonunda Antalyaspor'a transfer olan Sedat, ilk sezonunda 29 maçta forma giymiş olup. 2009-2010 sezonunda 24’ü ilk 11 olmak üzere 30 maçta forma giymiş ve 6 sarı kart görmüştür.

2010-2011 sezonunda ise 22'si ilk 11 29 maçta forma giyen Sedat Antalyaspor formasıyla ilk golünü kaydetmiştir. 2012-2013 sezonun’da Adanaspor’a transfer olan ve burada başarılı bir performans sergileyen orta saha ön libero oyuncusu Sedat Ağçay 2013-2014 sezonunda Şanlıurfaspor renklerine bağlamıştır.

2013-2014 sezonunda forma giyecek olan futbolcumuza başarılarının devam ettirmesini temenni eder Başarılarının devamını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.