banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Sarı Yeşiller, Diyarbakırspor'a bileniyorlar

Sezona yaptığı flaş transferlerle giren ve ilk üç hafta sonunda topladığı 7 puanla liğde zirveye yaklaşan Şanlıurfaspor’da gözler pazar günü oynanacak Diyarbakırspor maçına çevrildi.

 

Ligde henüz galibiyetle tanışmayan ve yaklaşık iki yıldır evinde galibiyet yüzü görmeyen Diyarbakır karşısında Şanlıurfaspor mutlak 3 puan hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Bank Asya’da Çaykur Rize- Orduspor karşılaşmasında rakip futbolcuya saldırdığı gerekçesiyle PFDK tarafından 3 maçla cezalandırılan ve cezasını geçen hafta oynanan Balıkesir maçıyla tamamlayan Koray Avcı’da, teknik direktör Kemal Kılıç’ın görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek. Sarı-yeşilli ekip Diyarbakırspor’la oynayacağı maç öncesi GAP Arena Stadı’nda hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Pazartesi’nden itibaren düzenli aralıklarla hazırlıklarını sürdüren ekipte hedef mutlak 3 puan.

Antrenmanlara tam katılım sağlanırken, futbolcuların neşeli oldukları gözlemlendi.

 

Pazar günü saat 15.00’te Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon Bölgesi Hakemlerinden Muhammed Başkan yönetecek.

 

Şanlıurfaspor kulüp basın sözcüsü Reşit Akıl yaptığı açıklamada yönetim olarak takımın ilk üç haftaki performansından memnun olduklarını dile getirerek’’ bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Diyarbakır maçıyla 2 haftalık galibiyet serimizi 3’e çıkarmak istiyoruz. Diyarbakır karşısında şahsiyetli bir futbol ortaya koyacak olan takımımıza kamuoyunun güvenmesini istiyoruz. İlerleyen haftalarda liğin zirvesine demir atan ve bir daha da zirveden inmeyen bir Şanlıurfaspor’la karşılaşacaklar. Ama kendi sahamızda oynadığımız müsabakalarda taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Oluşturulan bu iyi kadronun taraftar desteğiyle başarıya ulaşamaması gibi bir durum sözkonusu bile olamaz. Yeter ki sarı yeşillilere gönül vermiş binlerce Şanlıurfa’lı GAP Arena’da yerlerini alsınlar ve bizi desteklemeye devam etsinler’’dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.