banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Şanlıurfaspor'un yeni Başkanı Abdülkadir Binici

Dün Başkan Kemal Saraçoğlu ve Mehmet Cafer'in istifasından sonra Yönetim Kurulu aldığı kararla, şuan Şanlıurfaspor Başkan Vekilliği yapan, Abdülkadir Binici ile yola devam edecek.

 

Dün gece GTV'de yayınlanan Telemarkaj proğramına telefonla katılan Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, kongre kararı almadıklarını, akşam yaptıkları toplantıya 12 üyenin katıldığını, 2 üyenin ise uçaklarındaki sorunlardan dolayı toplantıya yetişemediklerini,bu hafta içinde yapılacak toplantıda çok önemli ve radikal kararlar alacaklarını,hesapları yeniden inceleyeceklerini söyledi. Tepe; "Şuanda Başkan Vekilimiz Abdülkadir Binici Başkanlığında yolumuza devam ediyoruz, önümüzdeki günlerde daha geniş açıklama yapacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.