banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Rafael Karaköprü’de İsmar tepkisi Haseki Mehmet Kaya

Şanlıurfaspor’un Play-off iddiası sürüyor

Sezon başında gösterdiği performans sayesinde taraftarını sevindiren ve Şampiyonluk için umutlandıran sarı yeşilliler sezonun ilk yarısını 5.sırada tamamlayarak şampiyonluktan uzak bir performans sergiledi, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamasa da, geçtiğimiz Cumartesi deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 2-0 yenerek yeniden play off ümitlerini yükseltmeye başladı.

Etimesgut Belediyespor galibiyeti sayesinde moral bulan Şanlıurfaspor . 24.haftada Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyesi karşısında aldığı galibiyetin ardından puan cetvelinde 39 puanla 5. sıradaki yerini korudu.Şanlıurfaspor Çarşamba günü 11 Nisan GAP Stadında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.