banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

ŞANLIURFASPOR'DAN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Şanlıurfaspor yönetimi Şanlıurfasporlu tüm taraftarlara yarınki Balıkesir maçında destekte bulunmaları çağrısı yaptı.

Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta ilk 2 Haftada 4 puan toplayarak ligde 4. Sıraya çıkan Şanlıurfaspor, yarın GAP Arenada saat 15:00’de karşılaşacağı lig lideri karşısında taraftar desteğini yanında istedi. Balıkesirspor maçı ile ilgili olarak taraftarlara çağrıda bulunan Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, takımın yarınki(saat 15:00) Şanlıurfaspor  Balıkesirspor, maçına tüm şanlıurfaspor taraftarlarınıı  GAP Arena stadına beklediğini söyledi. Akıl,” GAP Arena Stadyumunda Balıkesirspor karşısına çıkacak takımı desteklemeleri için taraftarları aramızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmayacağını biliyoruz. 12. adama ihtiyacımız var” dedi

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, bilet fiyatlarında da indirime gittiklerini ifade ederek,” Bank Asya hedefimiz için kaliteli bir takım kurdum. Yönetimi teknik kadrosu ve futbolcuları ile bu yıl bu hedefi gerçekleştireceğiz. Bunun için taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz”. Dedi.


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.