banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor'da kongre krizi, ikinci kez ertelendi

Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre bugün Ahmet Akif İnan Konferans Salonu’nda yapıldı. Kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Urfaspor yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.

Geçen hafta üye çoğunluğunun sağlanamamasından dolayı ertelenen kongre, bugün üye çoğunluğuna bakılmaksızın başladı. 

 

Borç 38 Milyon TL olarak açıklandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Urfaspor Mali İşler Sorumlusu Mehmet Hakkı Karadağ tarafından kulübün faaliyet raporu okundu. Kulübün bilanço raporunu okuyan Karadağ, Urfaspor’un toplam borcunun 38 Milyon 518 Bin TL olduğunu açıkladı.

 

Liste krizi çıktı

Divan heyetine Şanlıurfaspor aday listesi verildi ama listede Urfaspor’a üye kişilerin olmamasından dolayı liste kabul görülmedi. Divan Başkanı Ötegeçili, aday listesinde düzeltilme yapılması için 15 dakikalık bir ara verdi. Ancak bu süre içerisinde başka bir aday listesi gelmeyince kongre Divan Başkanı tarafından 25 Haziran cumartesi günü saat 11.00’e ertelendi.

 

Anahtar Kelimeler:
URFASPORKongreşanlurfaspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.