banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfaspor'da 3 futbolcu hedefte

Şanlıurfaspor kongre kararı alarak Güçlü bir yönetim oluşturma çalışmaları davam ederken Ceylanlar ara transferde ,kadrosunu güçlendirmek istiyor Şanlıurfaspor kadroya en az 6 futbolcu katmak istiyor Şanlıurfaspor Yönetimi Elazığspor’dan forvet oyuncusu Göksu Türkdağan ile Stoper Görkem Görk ile görüşmeleri sürdürürken Mersinİdmanyurdundan orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar ile de anlaşmak istiyor bu 3 futbolcu ile ön görüşme yapılırken yönetim ve hoca başka futbolcularla da görüşmeler sürdürüyor. 


Göksu Türkdoğan

Göksu Türkdoğan Futbola İstanbul amatör ekiplerinden Anadolu İdman Yurdu'nun altyapısında başladı ve daha sonra Yeniköyspor altapısına geçti. 2005 yılında 2. Lig ekiplerinden Pendikspor'la profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buraya transfer oldu. Pendikspor için ilk resmî karşılaşmasına 24 Eylül 2006 tarihinde Çankırı Belediyespor'la oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı.2009-10 sezonunun başında 2. Lig ekiplerinden Elazığspor'a transfer oldu. Elazığspor İle ilk sezonunda 2. Lig şampiyonluğu yaşayarak 1. Lig'e yükselmeyi başardı. 

GÖRKEM Görk
Kulüp takım kariyeri Ahmet Görkem Görk futbola 1999 yılında Galatasaray altyapısında başladı. 2002 yılında profesyonel olan Ahmet Görkem Görk, daha sonra sırasıyla Ç.Rizespor ve Boluspor'da forma giydi. Son olarak Ç.Rizespor'da oynayan Ahmet Görkem Görk 2008-2009 sezonu için Konyaspor'la anlaştı. 2009-2010 sezonu için Adanaspor'la 2 senelik sözleşmeye imza atan Ahmet Görkem Görk. 2010-2011 sezonun sonunda Adanaspor'dan ayrılarak 1. Lig'e yeni yükselen Elazığspor'a geçmiştir 

Hakan Bayraktar

Hakan Bayraktar.Türkiye kariyerine Gaziantepspor'da başlayan Hakan Bayraktar, 3 sene a takımda oynadıkdan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Burada iki buçuk sezon oynadıktan sonra 2003-04 sezonunun devre arasında eski takımı Gaziantepspor'a geri döndü ve sezonu burada tamamladı. Yeni sezon için Akçaabat Sebatspor ile anlaşarak bir sezon burada oynadı ve ardından iki sezon Sivasspor'da top koşturdu. Ardından birer sezon Malatyaspor ile Diyarbakırspor'da oynadıkdan sonra eski takımı Gaziantepspor'a geldi. Burada iki sezon oynadı ve 2010-11 sezonu için memleketinin takımı olan Samsunspor anlaşarak Samsunspor için oynamaya başladı.2011-12 sezonu başındaysa Mersinİdman Yurdu'na transfer oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.