banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor'a şok, transfer yasağı mı geldi?

. Sarı-Yeşilliler, eğer belirlenen süre içerisinde Boluspor Kulübüne 1 Milyon 600 Bin TL para yatırmazsa transfer yasağı alacak.


Boluspor'dan sorunlu bir şekilde yollarını ayırarak Şanlıurfaspor ile anlaşan Hakan Arslan olayında sona gelindi. Boluspor ile Şanlıurfaspor arasındaki Hakan Arslan davasına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik müdahil oldu.

 

Hakan Arslan’ın 2013-14 sezonu sonunda Boluspor’la sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor’a transfer olması hem kendini hem de Şanlıurfaspor’u zor duruma sokmuştu. Urfaspor’un 1 yıl transfer yasağı almasının ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik olaya el attı. Boluspor yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Bakan Faruk Çelik, 1.600 Milyon TL karşılığında uzlaşılmayı kabul ettirdi.


Tarafların uzlaşması nedeniyle Boluspor – Şanlıurfaspor arasındaki Hakan Arslan davası düşecek. Şanlıurfaspor transfer yasağı almayacak. Kaynak: Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.