banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Şanlıurfaspor'a bir destekte AK Parti merkez ilçeden

Ak Parti Şanlıurfa Merkez ilçe Başkanı Mustafa Zahit ve bazı yönetim kurulu üyeleri heyet halinde  Şanlıurfaspor’un yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz ay yapılan olağanüstü kongre sonrası Fethi Şimşek başkanlığında seçilen Şanlıurfaspor yönetimine Ak Parti Merkez İlçe teşkilatı tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarette Şanlıurfaspor’un geleceği konuşuldu.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkan vekili Uğur Büyükhatipoğlu tarafından karşılanan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ağar, Hasan Çay,Ferudun Ekemen   uzun bir süre Şanlıurfaspor’u konuştular.
Yaklaşık olarak bir saat süren toplantıdan sonra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, bir açıklama yaptı.  Ak Parti ailesi olarak Şanlıurfaspor Kulübüne ziyarete geldikleri ifade eden Zahit’ Yeni seçimler oldu, bu nedenle bizlerde hayırlı olsun ziyaretlerine geldik. İnşallah bu önümüzde süreçte yönetim Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa adına güzel başarılara imza atacaktır. Tabi bu dönemde özellikle Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Belediye başkanımıza ve milletvekillerimize Şanlıurfa2lılarla birlikte Şanlıurfaspor’umu za destek verdikleri için öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Büyük emekleri var, şimdi bu dönem farklı bir dönemŞanlıurfaspor da belki bir ilk çok önemli insanlar bir araya getirildi. Yönetim kurulu 21 kişiden oluşuyor. Emin olun hepsi birbirinden değerli, birbirinden kıymetli arkadaşlarımız bir araya gelmişler, işadamlarımız, belediye başkan yardımcılarımız, genel sekreterimiz, birçok arkadaşlarımız bir araya gelmişler. Bundan dolayı hatta şöyle bir esprimiz olsun biz buraya geldiğimizde Sayın Fethi Şimşek yok dediler, bende arkadaşlara dedim ‘’Her Yönetim Kurulunun Her Bir Arkadaşı Zaten Bir Başkandır’’ o yüzden biz gidelim orada arkadaşlarımızı ziyaret edelim. Burada Fethi Şimşek başkanlığında Şanlıurfaspor Kulübünün, yönetimini bir kez daha Ak Partiailesi olarak yürekten tebrik ediyorum. İnşallah çok büyük başarılara imza atarlar.’’ Dedi.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu ise, Ak Parti Merkez İlçeziyaretini değerlendird. Büyükhatipoğlu ‘’Ak Parti Merkez İlçe Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederiz. Her zaman ki nezaketinden dolayı Sayın Başkanım bizleri ziyaret etti. Kulüp başkanımızın Fethi Şimşek beyin il dışında olması münasebetiyle bizler buradayız. Yönetim kurulu arkadaşlarımız sağ olsun onlarda buradalar. Birlikte Urfaspor’u değerlendirdik. Bu süreçte bizim yanımızda olan Merkezİlçe Başkanımız Sayın Mustafa Zahit beye çok teşekkür ederim. Şanlıurfaspor içinde inşallah iyi günler olacak. Bizler çok kuvvetliyiz. Önceki gün takımımızın Özel idare spor’la bir maçı vardı. Antrenman tarzında özel bir maçtı. Aynı yönetim arkadaşlarımızla birlikte seyrettik. Takımımızı çok beğendik umarız daha iyi olacaktır.’’ Dedi.
Ak Parti Merkez İlçe yönetiminin Şanlıurfaspor’a yaptığı ziyarette yöneticiler İbrahim Güllüoğlu, Gökhan Gökmen, Av. Ömer Eyyüpoğlu,Halil Ateş,Mehmet Çavuş, Müslüm Yanmaz, Şükrü Yüksel, Vedat Doğar hazır bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.