banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor Zirve’ye hazır


EBBL'de mücadele eden Şanlıurfaspor basketbol takımı Cumartesi günü saat 14:00'te Gaziantep Zirve Üniversitesi ile karşılaşacak.
Grupta büyük önem taşıyan karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren basketbol takımı, bu maçı 2 sayı farkla kazanması halinde gruptan lider olarak çıkacak ve diğer grupta avantaj sağlayacak.
GAP Arena kapalı spor salonunda oynanacak maça Şanlıurfalıları salona davet eden Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar, taraftarlardan takıma destek isteyerek, "Çok önemli olan bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz, grupta bizim ile beraber güçlü takımlar arasında yer alan Zirve Üniversitesini 2 sayı farkla yendiğimiz takdirde gruptan lider olarak çıkacağız ve diğer grupta liderlik avantajını kullanacağız, çok kaliteli bir ekibimiz var, tüm Şanlıurfalıların salona gelerek mükemmel bir takım görmelerini istiyoruz, onları mahçup etmeyeceğiz ve maçtan galibiyet ile ayrılacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.