banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfaspor'da şok! Yönetim istifa etti

 


Şanlıurfaspor Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve 2. Başkanlık görevlini yürüten Kemal Süt ile beraber istifa eden yöneticiler; Oktay DOĞAN, Serkan ATAÇ ve Kadir KILIÇOĞLU oldular.

Şanlıurfaspor Yönetiminden istifa eden yöneticilerin gerekçeleri aynı oldu.
Yazılı olarak yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verdiler:
Kulübün içinde bulunduğu sportif başarısızlık ve özellikle Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile Sportif Direktör Sedat Yeşilkaya’nın takıma verdikleri zararlardan, 17 maçta sadece 2 galibiyet alınabilmesine rağmen Şanlıurfasporumuzun içinde bulunduğu zor günleride göz önünde bulundurarak susarak takımımıza destek olmaya devam ettim ama Boluspor karşılaşması sonrası ilk günden beri bizimle birlikte yürüyen şanlı taraftarımıza ve yerel basınımıza yapılan çirkin davranışları, bu şehrin evlatlarına yapılan bu saygısızlığı asla kabul edemyiz. hiç kimse Şanlıurfa’dan Şanlıurfaspordan büyük değildir ve maaşını Urfalılardan alan maaşlı elemanlarının Urfalılara hakaret etmesi bizler için bardağı taşıran son damla olmuştur. Ayrıca mevcut durumdan Şanlıurfaspor Kulübünün daha fazla zarar görmemesi adına detaylı açıklamalarımı sezon sonu yapacağımızı bildirerek üzüntü ile istifa ettiğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.