banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Şanlıurfaspor, Volkan Okumak ile yeniden anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma dahil olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Volakn Okumak ile satış opsiyonu Şanlıurfaspor'da olmak üzere 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Geçtiğimiz sezonun ilk devresinde Kayseri Erciyesspor foprması giyen ve devre arasında Şanlıurfaspor'a gelen Volkan, oynadığı futbolla göz doldurmuştu.

Sarı Yeşilli ekibin 1 yıllığına renklerine kattığı Volkan, geçen sezon Şanlıurfaspor'da 12 maçta forma giyerek Bucaspor ve Balıkesirspor'a olmak üzere toplam 2 gol attı.

Almanya doğumlu 25 yaşındaki Futbolcu, futbola Almanya'nın               Sportfreunde Siegen takımında başladı. Buradan Leverkusen B takımına transfer olan Volkan, Almanya'da son olarak SC Wiedenbrück 2000 forması giydi ve Kayseri Erciyesspor'a transfer oldu.

Profesyonel futbol hayatında 103 maça çıkan Volkan'ın toplam 30 golü bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.