banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor Karaköprü’de İsmar tepkisi

Şanlıurfaspor Vedat Bora'yı transfer etti

Şanlıurfaspor daha Konyaspor ve Tuzlaspor’da forma giyen 26 yaşındaki Orta Saha oyuncusu Vedat Bora ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Şanlıurfaspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan Emin Yetim: "Devam eden transferlerimiz Şanlıurfa‘mıza ve spor camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada ise: "Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor'umuz transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulübümüz daha önceki sezonlarda Konyaspor ve Tuzlaspor'da forma giyen 26 yaşındaki Orta Saha oyuncusu Vedat Bora ile 1 yıllık anlaşma sağladı." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.