banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Şanlıurfaspor'un forveti Sinan Kurumuş ilk antrenmana çıktı

Devre arası kamp dönemini sürdüren ve bir yandan Ankara Demirspor maçına hazırlanan Şanlıurfaspor'un yeni transferi gol kralı Sinan Kurumuş ilk antrenmanına çıktı.

Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor Antalya'da devre arası kamp dönemini sürdürüyor. Süreç içerisinde Fırat Arıkan, Tolgahan Acar ve Dilaver Güçlü'nün transferlerini duyuran Şanlıurfaspor; şimdi de geçtiğimiz sezonun gol kralı Sinan Kurumuş'u renklerine bağladı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen imza töreninin ardından Sinan Kurumuş hemen antrenmana alınarak çalışmalara başladı. Takım ile hemen uyum sağlayan Kurumuş'un performansı göz doldurdu. İkinci yarıda daha iyi bir grafik çizecek olan takımdaki transferler taraftarlar tarafından da olumlu karşılandı. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.