banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Şanlıurfaspor transferde sessiz!

PTT 1. Lig’de önümüzdeki sezon Süper Lig’i hedefleyen Şanlıurfaspor, iç ve dış transfer çalışmalarını büyük gizlilik içerisinde sürdürüyor. Teknik Direktör Raşit Çetiner’in raporu doğrultusunda hareket eden ŞanlıurfasporYönetimi, iç transfer çalışmalarında en az 8 veya 10 futbolcuyu kadroda tutmayı planlıyor. Yönetim, henüz iç transferde anlaştıkları futbolcularla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, kalacak futbolcuların önümüzdeki günlerde toplu bir şekilde açıklanacağı belirtiliyor. İç transferin yanı sıra dış transferde de çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, birçok isim üzerinde seçici davranırken, transferleri aceleye getirmek istemiyor.

Çavuş; Acele etmiyoruz

Şanlıurfaspor Proje Geliştirme Sorumlusu Mehmet Çavuş, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Şuanda iç transferi bitirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Çavuş, “İç transferi noktaladıktan sonra dış transfere yöneleceğiz. Transfer konusunda çok aceleci davranmak istemiyoruz. Çünkü şuanda hangi futbolcuyu takıma katmak istesek fiyatı artıyor. Bunun için planlı bir şekilde transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Proje Geliştirme Sorumlusu Mehmet Çavuş, önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa taşıyacak bir kadro kurmanın peşinde olduklarını dile getirerek, “İnşallah gelecek sezon taraftarlarımızın zevk alacağı bir futbolla Süper Lig’e çıkmayı başarırız” şeklinde konuştu.

Uğur Budak / Urfastar.com

Anahtar Kelimeler:
ŞanlıurfasporTransfer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.