banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfaspor tempo yükseltti

Devre arası kamp döneminde 6. günü geride bırakan Şanlıurfaspor'dayüksek tempo dikkat çekiyor. Yeni transferlerin uyum sağladığı takımda moral ve motivasyonda üst düzeyde.

Şanlıurfaspor, devre arası kamp dönemini Antalya'da günde çift idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve ekibinin tüm futbolcularla birebir yakından ilgilendiği kampta futbolcuların yüksek performansı da göz dolduruyor. 6. günü de geride bırakan ekip önceki akşam günü ısınma, 5'e 2 top kapma, sürat ve taktik çalışma ile tamamlarken, takım bu sabah saatlerinde ise sahilde bir araya geldi.

Kahvaltı öncesi koordinatif ısınma, koordinasyon ve pliometrik çalışma gerçekleştiren takımda tüm futbolcular sıkı bir antrenman geçirdi. Yine önümüzdeki günlerde yeni transferler gerçekleştirecek olan Şanlıurfaspor, ikinci yarıya daha dinamik bir kadro ile çıkmayı planlıyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.