banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Özköylü'den ilk mesaj


Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Osman Özköylü ile sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor tesislerine gelen Özköylü'yü 2. başkan Mehmet Çavuş, İcra kurulu başkanı Maruf Güneş ve yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban karşıladı.
Bir süre tesisleri gezen teknik adam sonrasında başkanlık makamına geçerek kendini Şanlıurfaspor'lu yapan imzayı attı.
Daha önce bir çok takım ile başarılı bir grafik çizen Özköylü bu sezon Osmanlıspor'u çalıştırmıştı.
Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş ise imza töreninde yaptığı açıklamada "Bu buluşmanın geç buluşma olduğuna inan bir yönetici olarak konuşmak istiyorum; çünkü sezon başında Osman hocamızla biraraya geldik. bazı ufak tefek dedaylardan dolayı maalesef sonuçlandıramamıştık. Ben bundan önce Osman hocadan öncede Bizde görev yapan hizmet eden görevini layıkıyla yerine getiren Cihat hoca ve ekibinede burdan teşekkürlerimizi sunuyorum. Yeni bir sayfa açtık, inşallah bu sayfanın sonunda başarılı oluruz. hedefimize ulaşırız diye ümit ediyorum. Osman hoca bu ligi bilen, bu ligin bana göre en iyi hocalarının başında gelen bir hoca. Yapısıyla karakteriyle tam Urfa'ya uyacağını düşünüyorum. Ben gönüllerdeki teknik adamın Urfa'ya geldiğine inanıyorum. Çünkü çok ciddi kamuoyunda kendisine bir destek var. İnşallah bu yeni kabuk değişimi ile beraber mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum. hocamıza ve ekibinede başarılar diliyorum" dedi.

Özköylü'nün ilk mesajı

Resmi sözleşmeyi imzalayan Şanlıurfaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Osman Özköylü, açıklamasında atmış olduğumuz bu imzanın her iki tarafa da hayırlar getirmesini diliyorum dedi.
Özköylü konuşmasında şunları söyledi;
"Geçmiş dönemde sıkıntılar belki oldu ama ayrılan hocalarımızın da kulübe büyük katkıları oldu. Hepsine katkılarından dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. İnşallah onların bıraktığı yerde bu kaliteli kadroyu tekrar ayağa kaldırıp, takımın heyecanını tekrar üst seviyeye çıkararak var olan süper lig şansını dahada artırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabi herşey bir anda olacak diye bir durum söz konusu değil. Çok kolay bir durumda değiliz. takımı yeni yeni tanıyacağız. Takımın fiziksel durumunu çok iyi bilmiyoruz. Psikolojik olarak son dönemlerde yaşanan sıkıntılardan dolayı, alınan sonuçlardan dolayı bir travma olduğu muhakkak ama biz inanıyoruz ki bu kaliteli kadro ve karakterli oyuncularla beraber bu zorluğun üstesinden gelip tekrar o çıkışı yakalayıp hem şehrimize hem kulübümüze bir ivme kazandırıp herkesin heyecanını yükseltip şampiyonluk şansımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Urfaspor güçlü bir kulüp güçlü bir camia. Burada tabiki taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Onların gücüyle beraber kendi gücümüzü birleştirip inşallah herkesin özlediği Şanlıurfaspor'e tekrar ortaya çıkaracağız ve herkesin hak ettiğini düşündüğü, olması gerektiği düşündüğü yere varmayı hepimiz arzu ediyoruz.

Osman Özköylü'nün teknik direktörlük kariyeri
2010-2011 Sezonunda Elazığspor'u çalıştırarak namağlup şampiyon yapan Özköylü, takımı PTT 1. Lige yükseltti. 2012-13 sezonunda ise PTT 1. Ligde çalıştırdığı Kayseri Erciyesspor'u şampiyon yaparak Süper lige çıkaran Özköylü, sırasıyla Etimesgut Şekerspor, Erzurumspor, İskenderun Demir Çelikspor, Elazığspor, Denizlispor, Kayseri Erciyesspor ve Osmanlıspor takımlarını çalıştırdı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.