banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan'dan iddialı çıkış

Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 20. Haftasında Pazar günü saat 13.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda ligin güçlü ekiplerinden Altay ile karşı karşıya gelecek. Sarı Yeşilliler zorlu maçı da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

“KAZANMAK İÇİN ELLERİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAKLARDIR”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Altay maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “İkinci yarıya iyi başladık, aldığımız bu 2 galibiyet bizi şuanda bir yerlere getirdi ama daha önümüzde rakibimizi geçmemiz gereken haftalar var. Pazar günü kendi rakibimiz olan Altay ile oynayacağız. İyi bir antrenman süreci geçirdik, moraller yerinde, kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır” dedi.

“KAZANMAK İSTERKEN KAYBETMEMEYİ DE BİLMEK LAZIM”

Tandoğan, maçta taraftara çok ihtiyaçları olduğunun altını çizerek, “Ama futbolun içerisinde her şey var, kazanmak isterken kaybetmemeyi de bilmek lazım. Aradaki farkın açılmaması gerekiyor. Bununla ilgili çocuklarla toplantı yapacağız, isteklerimizi, arzularımızı, rakibimizin analizini yapacağız. Altay maçında taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Maçın içerisinde oyuncularımızı motive edici, rakip takımı oyundan düşürücü destekleri bizim için çok önemlidir. Maçı bizle yaşarlarsa bu bizim için artı oluyor. İnşallah el birliğiyle bu maçı kazanacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.