banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfaspor Teknik Direktörlüğüne Hakan Yılmaz getirildi

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekibiŞanlıurfaspor'a gelen Teknik Direktör Ali Tandoğan, istenilen sonuçları alamayınca görevine son verildi.  Kulüpten yapılan açıklamada, ''Teknik Direktörümüz Ali Tandoğan ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tandoğan ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, önümüzdeki yaşantılarında başarılar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamanın ardından Kulüp Başkanı Emin Yetim, kulüpte yeni hoca Hakan Yılmaz ile bir araya gelerek imza töreni düzenledi. 

Takımı Hakan Yılmaz'a emanet eden eden imzanın ardından: "Kulübümüz Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Hakan Yılmaz'a hoş geldin derken; Kulüp Başkanımız Emin Yetim anlaşmanın tüm Şanlıurfaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.