banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şanlıurfaspor Şiyar Kepir ve Behlül Aydın'ı transfer etti

Misli.Com 2. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor, iki transfer birden gerçekleştirdi. Geçen sezon Pendik ve Sancaktepe Formaları giyen Trabzonspor'dan orta saha oyuncusu Behlül Aydın ile bir yıllık kiralık olarak anlaşmaya varan Şanlıurfaspor, Vanpor'da kiralık forma giyen İstanbulspor futbolcusu 22 yaşındaki stoper Şiyar Kepir'i kadrosuna Şiyar Kepir ile 3 yıllık anlaşma imzalandı.
Her iki oyuncu da Kulüp Başkanı Emin Yetim'in Şalıurfaspor renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kulüpten Behlül Aydın transferi ile ilgili yapılan açıklamada: "Şanlıurfasporumuz, geçen sezon Pendikspor ve Sancaktepe formaları giyen, Trabzonspor'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Behlül Aydın ile 1 yıl kiralık sözleşme imzaladı" denildi.

Kulüpten Şiyar Kepir transferi ile ilgili yapılan açıklamada ise: "Şanlıurfasporumuz, geçen sezon kiralık olarak Vanspor FK forması giyen, İstanbulspor'dan 22 yaşındaki stoper Şiyar Kepir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Şiyar KepirBehlül Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.