banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Şanlıurfaspor Şerif Doğan'ı kadrosuna kattı

Misli.Com 2. Lig ekibi temsilcimiz Şanlıurfaspor, ikinci resmi transferini Kırşehir Belediyespor'un formasını giyen sağbek oyuncusu Şerif Doğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Şanlıurfasporumuz, Kırşehir Belediyespor'dan 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Şerif Doğan ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.''ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfaspor,Amedspor'un daha önce anlaştığı ve begenmeyip geri gönderdiği sağ bek oyuncusu Şerif Doğan’ı kadrosuna kattı.

Şanlıurfaspor 2021-2022 sezonu kadro yapılanması çerçevesinde transfer çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda daha önce anlaştığımız sağ bek oyuncusu Şerif Doğan ile sözleşme 2 yılıık sözleşme imzaladı.

28 Ekim 1995 tarihinde Mardin Derik’te dünyaya gelen Şerif, futbol kariyerine Akdeniz Belediyespor’da başladı. Ardından Bölgesel Amatör Lig’den Manavgatspor ve 3. Lig’den Erzin Spor A.Ş. forması giydikten sonra kariyerine 2019-20 sezonunda 2. Lig'den Van Spor Futbol Kulübü ile devam etti.
Şanlıurfaspor 24 yaşındaki Sağ bek Şerif Doğan için düzenlenen imza törenine oyuncunun yanı sıra kulüp Başkanı Emin Yetim, Başkan Vekilleri Ahmet Kaytan,Ahmet Kenan Kayral, As Başkan Reşit Karakaş ve yöneticiler Ahmet Budak ile Mehmet Yavuz katıldı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.