banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Şanlıurfaspor şampiyonluk kadrosu kuruyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden ve bu sezon istediği başarıya ulaşamayan Şanlıurfaspor, önümüzdeki sezona bomba gibi girmeyi planlıyor. Fethi Şimşek başkanlığındakiŞanlıurfaspor, 2013-2014 futbol sezonunda şampiyon olabilecek bir kadro kurmayı hedefliyor. Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yola devam edecek olan Sarı-Yeşilli ekip, öncelikle iç transfer sorununu çözecek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket edecek olan ŞanlıurfasporYönetimi, iç ve dış transferde istenilen futbolcularla masaya oturacak.

İç transferde en az 8 futbolcuyu kadroda tutmayı hedefleyen Şanlıurfaspor, dış transferde de tecrübeli futbolcuları kadrosuna katmayı hedefliyor.

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor’un Süper Lig’e yükselebilmesi için iyi bir bütçe ayırdığı öğrenildi. Sarı-yeşilli ekibin Süper Lig hasretini bitirmek isteyen Şimşek ve yönetimi, tüm çalışmalarını da bu yönde yapıyor. Yeni sezon için kimlerin transferler edileceği konusu da taraftarı şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

İ. Halil Şeker / Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.