banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik kasap Nazlı Kurt

Şanlıurfaspor Raşit Çetiner'le Gaziantep BŞB'ye hazırlanıyor

Şanlıurfaspor Pazartesi günü GAP Arena stadyumunda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Son haftalarda aldığı yenilgilerle play off iddiasından uzaklaşan Şanlıurfaspor, kendi evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir maçına GAP vadisindeki tesislerde yaptığı antrenmanlarda devam ediyor.

30 puanla 12. Sırada yer alan Şanlıurfaspor aynı puana sahip rakibi karşısında tüm hedeflerini 3 puan üzerine kurdu. Üst üste alınan 2 yenilginin ardından görevine son verilen Bahri Kaya’nın yerine Şanlıurfaspor Teknik Direktörü olan Raşit Çetiner yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Gaziantep BŞB maçında iyi bir başlangıç yapmak istediklerini galibiyet için çalışacaklarını belirtti.

Futbolcuların, Gaziantep BŞB’yi evine puansız göndermek için ellerinden gelen tüm gayreti sarf edeceklerine yürekten inandığını belirten Çetiner, maça gelen seyirciye iyi bir maç izletmek istediklerini söyledi.

Şanlıurfa İl Gençlik Spor müdürü Ertuğrul Yıldız ise pazartesi günü oynanacak olan maça stadın hazır olduğunu söyledi.

Öte yandan Şanlıurfaspor’da Serdar Özkan, Abdülhamit yıldız ve Sercan kart cezalıları olduğu için oynayamayacaklar. Forvet Oyuncu Gökhan Kaba sakatlığından dolayı ise bu takımda yerini alamayacak

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.