banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Şanlıurfaspor olmadı Galatasaray'a gidiyor

Galatasaray yönetimi, Wesley Sneijder’ın kafasının rahat olması ve form grafiğini artırması için bir dediğini iki etmiyor... Devre arasında Juventus’a gitmesine izin vermedikleri Hollandalı yıldıza, Haziran ayında yeni sözleşme sözü veren Sarı Kırmızılılar, şimdi de kardeş jesti yapmaya hazırlanıyor. Yönetimin, Sneijder’ın 23 yaşındaki futbolcu kardeşi Rodney Sneijder’ı A2 takıma alarak, Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeye hazırlandıkları öğrenildi.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK
Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın bizzat yürüttüğü operasyonla, Hollanda’nın 2. Lig ekibi Almere City’de forma giyen Rodney’in bonservisinin bedelsiz olarak alınacağı ve sezon sonuna kadar herhangi bir ücret ödenmeden sadece A2 takımı ile birlikte antrenmanlara çıkarılacağı belirtildi. Sneijder’ın kardeşinin performansının beğenilmesi durumunda ise gelecek sezon kendisi ile sözleşme imzalanabileceği ve ağabey-kardeş Sneijder’ların, aynı takımda oynayabilecekleri ifade edildi.


ALBAYRAK MÜJDEYİ VERDİ
Wesley Sneijder’la geldiği günden bu yana yakından ilgilenen ve yıldız oyuncunun performansını arttırabilmek için adeta üzerine titreyen Abdurrahim Albayrak’ın, Rodney konusundaki müjdeyi Sneijder’a de verdiği öğrenildi. Usta oyuncunun, kardeşinin de Florya’da olacak olmasından dolayı çok mutlu olduğu ve Albayrak’a teşekkür ettiği bildirildi.


URFA’NIN KAPISINDAN DÖNDÜ
Rodney’in ismi son dönemde sıkça Türk takımlarıyla anıldı... Yaz döneminde PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfa’yla görüşen ve iki yıllık ön sözleşmeye imza atan Hollandalı oyuncu, son anda gitmekten vazgeçmişti. Rodney, “Görüştüğüm takımlardan biri Suriye’ye yakındı. Ancak gelişimim için Hollanda’da kalmam çok daha iyi” demişti. Rodney, Kayseri Erciyes’le de görüşmüş ancak anlmaşma sağlanamamıştı.
HTSPOR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.