banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Şanlıurfaspor Olağanüstü Kongresinde Emin Yetim yeniden başkan seçildi

Şanlıurfaspor’un olağanüstü kongresi 29 Ekim Pazartesi günü Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapıldı.

Geçen hafta delege çoğunluğunun sağlanamamasından dolayı ertelenen Şanlıurfaspor olağanüstü kongresi buğun saat 10.00’da yapıldı. Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleşen kongrede bu kez çoğunluk aranmadı.

Kongrede mevcut başkan Emin Yetim’in tek liste halinde seçime girdi. Yönetim kurulu üyelerinde değişiklik yapması beklenen Yetim’in tekrardan başkanlığa seçildi.

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Biz 5. Haftada kongre kararı almamızın nedeni maddi sıkıntılardan dolayı dışarıdan gelen eleştirilerden dolayı, Urfaspor’un önünün açılmasını talep ediyorlardı, Biz de 5 haftada kongre kararı aldık, aldık ki listeler çıksın dışarıda söylenen kişilerin aday olmasını bekledik. Maddi sıkıntı bir an önce açmak için Urfaspor’un önünün açılmasını istedik. Ama tablo ortada tekrardan liste çıkmadı. Geçen Kongre’de de aynı şekilde oldu.

YETİM:”ADAY ÇIKAMAYINCA İHALE YİNE BİZDE KALDI”

Başjan Emin Yetim kongrede yaptığı açıklamada şunları kaydetti:”Biz elimizden geleni çok çok fazlasını yaptık yönetim kurulu arkadaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı, Haliliye ilçe başkanı, Eyyübiye ilçe başkanı, birtakım kuruluşların desteği ile transfer yasağını kaldırdık. Yeni transferler yaptık. Bu 8 oyuncuyla bu sıkıntıları ile beraber bonservisi ile aldık. Urfaspor da uzun vadeli sözleşme yaptık. Genç futbolculara daha çok önem verdik. Güzel bir kadro kurduk. Bundan dolayı emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 3-4 haftadır ekonomik sıkıntılar ve kongre kararı takıma yansıdı. Bu nedenle kötü sonuçlar aldık futbolcularımız da en son konuştuğumuzda yeni yönetim gelirse maddi destek ile Gelirler dedik ama maalesef öyle bir talipli çıkmadı. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yönetime devam edeceğiz. Bu maddi sıkıntılara rağmen Elimizden geldiği kadar borcu düşürdük. Kongreye katılım gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” Dedi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mersavili Musa 5 yıl önce

Büyük başkan arkandayiz...Gercek Urfa lı adam gibi adam

Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Daha önce dedigim gibi su paramız cok ucuz. Hane basina aylik 50 dükkan basina 100 tl eklenip takima aktarilsin