banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Şanlıurfaspor, Mustafa Alper Avcı'ya teslim

Sezon öncesi transfer yasağını kaldıran ve ardından Kemal Kılıç ile anlaşan Şanlıurfaspor alınan kötü sonuçlar nedeniyle ile yollarını ayrımıştı. Kemal Kılıç sonrası teknik direktör Tolga Doğantez'i getiren Şanlıurfaspor yönetimi Gümüşhane beraberliği sonrası Doğantez ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Misli. Com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor Tolga Doğantez'den boşalan teknik direktör sorununu Mustafa Alper Avcı ile çözdü. Şanlıurfaspor Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayarak resmi sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada,''Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve Başkan vekilimiz Ahmet Kaytan'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni ile yeni teknik direktörümüz Mustafa Alper Avcı ile resmi sözleşme imzalandı'' ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.