banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına Hasan Şahin talip

TFF’nin verdiği kararla Şanlıurfaspor 3.Lig’ düşmüştü. 3.Lig’e küme düşmesinin ardından Nihat Çakır istifa etmişti. Aslen Şanlıurfalı olan ve Gaziantepspor Kulübü Başkanlığı’da yapan Hasan Şahin, daha önce olduğu gibi tekrardan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı’na talip olduğunu açıkladı.


Özel bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Hasan Şahin, resmen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı’na aday olduğunu ve görev verilmesi halinde bu görevi kabul edeceğini ifade etti.

Öte yandan Şahin, toplantıda yaptığı açıklamada futbolcu alacaklarını 2 günde, kulübü ise 6 milyon TL ile rahatlatacağını söyledi.

“GÖNLÜMÜN HER ZAMAN BİR KÖŞESİNİ ŞANLIURFASPOR DOLDURMAKTA”

Şanlıurfaspor sevdasının her zaman devam ettiğini ifade eden Hasan Şahin, “Şanlıurfaspor öyle sıradan bir takım değil. İçerisinde bulunduğu bu durumu asla hak etmiyor. Ben Gaziantepspor kulüp başkanlığını yaptım. Fakat özbeöz Şanlıurfa’nın evladıyım. Suruçlu bir ailenin çocuğuyum fakat kendim şehir merkezinde Eyyübiye de doğup büyüdüm. Kısmet oldu Gaziantep’te iş yaptım ve yerleşik bir düzen kurdum. Fakat içimdeki Şanlıurfa sevdası asla sönmedi. Ben sporu seven birisiyim. Özellikle Şanlıurfaspor benim için farklı bir yerde. Gönlümün her zaman bir köşesini Şanlıurfaspor doldurmakta. Bu nedenle ben bu gün terk edilmiş bir durumda olan Şanlıurfaspor’un başkanlığına adayım. Arkamda inanıyorum ki kocaman bir basın camiası ve taraftar grubu bulunmakta. İnanırsanız yaparsınız. Ben inanarak yola çıktım. Kimseden bir destek talebim olmaksızın Şanlıurfspor yönetimine adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.


“YARIN SABAH BANA GÖREV VERSİNLER, AKŞAM MESAİ BİTİMİNE KADAR YABANCILARI BİTİRECEĞİM”

Toplantıda futbolcu alacakları ile ilgili konuşan Hasan Şahin, “Yabancı oyuncu sorunu aylardır çözülemedi. Ben buradan iddia ediyorum aylardır uğraşıyorlar. Yabancı futbolcu noktasında, herkesin huzurunda Urfalı olarak ben yarım saat 15 dakikada 20 dakikada halledebilirim. Evet, kendimi tanıyorum. Vali ve belediye başkanımız yarın sabah bana görev versinler, akşam mesai bitimine kadar yabancıları bitireceğim. Bir gün sonra da yerli futbolcuları bitireceğim” dedi. (RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.