banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfaspor Karşıyaka maçı kırılma noktası olacak

Şanlıurfaspor’da büyük umutlarla teknik direktörlük görevine getirilen Tugay Kerimoğlu, aldığı başarısız sonuçlarla Sarı-Yeşilli taraftarlara büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Kerimoğlu ile önce Ziraat Türkiye Kupası A Grubundan üst tura çıkma şansını kaybeden Urfaspor, şimdi de küme düşmeyle karşı karşıya kaldı.

 

PTT 1. Lig’in 12. Haftasında istifa eden Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın yerine getirilen Tugay Kerimoğlu, Urfaspor için deyim yerindeyse bir kâbus oldu. Büyük umutların bağlandığı Kerimoğlu, Urfaspor’da taraftarlarına şok üstüne şok yaşatıyor. Kerimoğlu’nun takımı, son olarak Adanaspor’a 3-2 yenilmesi bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-Yeşilli ekibin başında 6 lig müsabakasına çıkan Kerimoğlu, bunların sadece 1’inden galip ayrılırken, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 5 puan toplayabildi.

 

Urfaspor küme düşme potasında

PTT 1. Lig’e çıktığı sezondan beri en kötü sezonunu geçiren Şanlıurfaspor, teknik direktörlük kariyeri bulunmayan Tugay Kerimoğlu yönetiminde aldığı başarısız sonuçların ardından 17 puanla 17. Sırada yani küme düşme potasında yer aldı. Ligin ikinci yarısına da Adanaspor’a 3-2’lik skorla başlayarak taraftarını derinden üzen Sarı-Yeşillilerin, Tugay Kerimoğlu ile birlikte yola devam edilmesi durumunda küme düşmeyle karşı karşıya kalacağı öngörülüyor. Bu nedenle taraftarlar, Tugay Kerimoğlu’nun görevinden istifa ederek, yerine başka bir hoca getirilmesini istiyor.

 

Kupaya da havlu attı

Şanlıurfaspor, Tugay Kerimoğlu ile birlikte ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da büyük şok yaşadı. Tugay Kerimoğlu’nun öğrencileri, Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda karşılaştığı 4 maçı da kaybederek gruptan çıkma şansını kaybetmişti. Sarı-Yeşillilerin, 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile Amedspor’a yenilmeleri de tepki toplamıştı.

 

“İyi bir topçu olmak iyi bir hoca olmak anlamına gelmez”

Şanlıurfaspor taraftarları, hem ligde hem de kupadaki kötü gidişatın faturasını Tugay Kerimoğlu’na kesti. Tugay Kerimoğlu’nun futbolculuk hayatına laf etmediklerini vurgulayan taraftarlar, “Ancak hocalık yapamıyor. İyi bir topçu olmak iyi bir hoca olmak anlamına gelmez. Zaten bunu Tugay Hocanın aldığı başarısız sonuçlarla görüyoruz. Eğer Tugay hoca bu takıma fazla zarar vermek istemiyor biran önce istifa etmelidir” dediler.

 

Kardeşini Urfaspor’un parasıyla otelde konaklatıyor

Bu arada Şanlıurfa’da Urfaspor’un parasıyla özel 5 yıldız bir otelde konaklayan Tugay Kerimoğlu’nun yine kulübün parasıyla kardeşini de otelde konaklattığı iddia ediliyor. Bu iddiayla ilgili henüz gerek kulüp tarafından ve gerekse de Kerimoğlu tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, bu iddia Urfa spor kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

 

Karşıyaka maçı kaderini belirleyecek

Öte yandan Tugay Kerimoğlu’nun Şanlıurfaspor’daki kaderini hafta sonu GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak olan Karşıyaka maçı belirleyecek. Adanaspor’a 3-2 yenilerek ikinci yarıya da kötü bir başlangıç yapan Kerimoğlu’nun, ligin en alt sırasına demir atan Karşıyaka maçında puan kaybetmesi durumunda görevinden istifa etmesi bekleniyor. Fakat istifa etmese dahi yönetimin Kerimoğlu ile ilgili radikal bir karar alması bekleniyor.

Uğur Budak / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.