banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

Şanlıurfaspor Karacabey Belediyespor 3 - 2

TFF 2 Lig Beyaz Grup 3 Hafta maçında Şanlıurfaspor 11 Nisan Stadında Şanlıurfaspor ile Karacabey Belediyespor karşılaşmasında Şanlıurfaspor art arda attığı goller ile galip gelmeyi başardı.

Şanlıurfaspor, ligin üçüncü haftasında Karacabey Belediyespor’u konuk etti. Maça iyi başlayan Ceylanlar, 43.Dakikada Behlül Aydın ile golü buldu. İlk yarının uzatma dakikalarında konuk takım 45+2'de M.R.Özdemir ile beraberliği yakaladı.İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.


-İkinci Yarı Başladı

İkinci yarıya hızlı başlayan Şanlıurfaspor 55.Dakikada Durmuş ile golü buldu.Maçta 2-1 öne geçti.Konuk ekip Karacabey Belediyespor 58.Dakikada E.Durmuş ile beraberlik golünü buldu ve Maçta 2-2 eşitlik sağlandı.

Beraberlik gölünden sonra Şanlıurfaspor rakip kalede daha etkili oynamaya başladı ve Mustafa ile golü buldu.72.Dakikada Şanlıurfaspor konuk ekip Karacabey Belediyespor karşısında 3-2 öne geçti.

STAT: 11Nisn GAP

HAKEMLER: Ozan Ergün, Selim Şenöz, Ozan Burak Akduman

ŞANLIURFASPOR: Murat - Mustafa Çakır, Vedat (Dk. 46 Muhammed Samed), Behlül (Dk. 68 Can), Muhammed Enes (Dk. 88 Ferhan), Özgür (Dk. 83 Caner), Erkan, Burak, Çağlar, Mustafa Durak (Dk. 89 Devrim), Muhammed Raşit

TECO KACABEY BELEDİYE SPOR: Can - Ahmet, Denis, Berke (Dk. 80 Ata), Bekir, Enes (Dk. 70 Ömer), Berk (Dk. 84 Yağız), Hakan, Sadık, Muhammed Rıdvan, BatuhanGOLLER: Dk. 43 Behlül, Dk. 55 Muhammed Enes, Dk. 71 Mustafa Durak, (Şanlıurfaspor), Dk. 44 Rıdvan, Dk. 58 Enes, (Teco Kacabey Belediye Spor)SARI KARTLAR: Burak, Mustafa (Şanlıurfaspor), Rıdvan, Batuhan, Berk (Teco Kacabey Belediye Spor)

TFF 2. Lig Beyaz Grup 3. Hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor, konuk ettiği Teco Kacabey Belediye Spor'u 3-2 yendi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

43'üncü dakikada Çağlar'ın pasıyla kale önünde topla bulaşan Behlül, sert vuruşuyla topu filelere buluştu: 1-0.

45+2. dakikada kaleciyle baş başa kalan Rıdvan'ın vuruşuyla top ağlara gönderdi: 1-1

55'inci dakikada ceza sahası dışından topla buluşan Muhammed Enes uzaktan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere buluştu: 2-1

58'inci dakikada Ahmet'in pasında kale önünde topu alan Enes, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-2

72. Dakikada kale önünde topu alan Mustafa Durak, düzgün bir vuruşla topu filelere buluşturdu: 3-2.Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonucu:

ŞANLIURFASPOR 3 KARACABEY BELEDİYESPOR 2

(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.