banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfaspor Kahramanmaraş'ı Deplasmanda Yendi

EBBL (Erkekler Bölgesel Basketbol liginde mücadele sarı yeşilli ekip, ilk maçta fark attığı rakibini bu kez deplasmanda da mağlup etmeyi başardı.
Fırat Aydemir, Turgay Tatlı ve Baver Yücesoy’un sakatlıkları nedeniyle oynamadığı maçta Şanlıurfaspor ilk maça göre yaptığı transferlerle daha güçlenmiş rakibini yine devirdi.
Kahramanmaraş Batıpark spor salonunda oynanan maçta Şanlıurfaspor’da Deniz Gökay, Hasan Alıcı ve Anıl Binici çok iyi bir grafik çizerek maçın adamları oldu.
Şanlıurfaspor Basketbol takımı bu galibiyetin ardından grupta Gaziantep Zirve Üniversitesi ile birlikte ilk ikide yer alırken, bugüne kadar 3 Galibiyet 1’de yenilgi aldı.
Şanlıurfaspor Basketbol takımı Menajeri İbrahim Aybar, bir maçı daha kayıpsız geçtiklerini belirtirken, Şanlıurfa’da oynadığımız maça göre daha güçlü bir takıma karşı oynadıklarını ve maçı kazandıklarını ifade etti.
Aybar, “Kahramanmara ekibi yaptığı transferlerle çok güçlü bir takım haline gelmiş, gerçekten çok zevkli bir mücadele oldu, baştan sona yine üstün oynayan taraf biz olduk ve bu maçıda kayıpsız geçtik” dedi.
Şanlıurfalı Basketbol severlerin takıma sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Aybar, “Oynayacağımız maçlarda salonu doldursunlar ve takımı ateşlesinler, tribünlere gelen seyircilerin çok iyi bir takım karşılarında göreceklerini söylemek istiyorum diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.