banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Şanlıurfaspor kadrosuna Abdulkadir Özgen'i kattı

Daha önce prensip anlaşmasına varılan golcü futbolcu,kendisini sarı yeşilli kulübe bağlayan resmi imzayı, Kulüp as başkanı Nabi Kırmızı ile birlikte attı.

8 Eylül 1986 Almanya Stolberg  doğumlu Abdulkadir daha önce SV Breinig, Aachen, Aachen II, Kayserispor, Bucaspor, Sivasspor, Samsunspor ve en son Manisaspor formaları giydi.

Türkiye’de 100 maça çıkan golcü futbolcu, 46 gole imza attı. 46 Golün 34’ünü PTT 1. Ligde kaydeden Abdulkadir geçtiğimiz sezon Manisaspor forması ile 12 gol atarak Peroviç’ten sonra takımının en golcü ismi oldu.

2013-2014 sezonunun ilk devresinde Sivasspor forması giyen Abdulkadir, takımı ile 4 maça çıkarken, devre arası Manisaspor’a kiralık olarak gitti. Manisaspor ile 18 karşılaşmada forma giyerek ikinci devre oynanan maçların tamamında görev alarak dikkat çekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.