banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Şanlıurfaspor, İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Perşembe günü sahasında Afjet Afyon Spor'u son dakikada bulduğu golle 1-0 yenen Şanlıurfaspor, ligin 36. Haftasında 28 Nisan Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Afjet Afyon Spor’u 1-0 yenerek averajla 14. sırada yer alan, Sarı-Yeşilli temsilcimiz Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Sarı-Yeşilli ekip, İnegölspor maçının hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Kılıç, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada: "Afyon spor galibiyetini unutmalarını ve final niteliğinde olan İnegölspor maçına odaklanmalarını ve Çarşamba günü oynanacak İnegölspor maçının önemine değinerek, bu maçı puan ve puanlarla tamamlamaları gerektiğini" söyledi.

Daha sonra koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda; iki gruba ayrılan oyuncular, yüksek şiddetli koşu, koordinasyon ve dar alan çalışmaları yaptı. 1 saat 30 dakika süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.( RHA Ajans)

Anahtar Kelimeler:
InegölsporAfjet Afyonspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.