banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Amin Askar ve Yavuzhan Keleşoğlu Şanlıurfaspor'da

Şanlıurfaspor Galatasaray'ın genç sol beki Yavuzhan Keleşoğlu ile anlaştı.

Ayrıca Norveç SK Brann takımında oynayan forvet futbolcusu  Amin Soleiman Askar'la da anlaştığı gelen bilgiler arasında.

Şanlıurfasporun şu ana kadar Anlaştığı isimler Amin Askar, Bakary Soro Hikmet Ballıoğlu ve Yavuzhan Keleşoğlu

Şanlıurfaspor Aerobik çalıştı

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor bugün sabah ve akşam yaptığı antrenmanlarla ikinci devreye hazırlandı.

Sabah yapılan antrenmanda tekniğe dayalı aerobik eşik ve ana aerobik kapasite antrenmanı yapan sarı yeşilli ekip akşam ise Teknik taktik antrenmanı yaptı.

Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu nezaretinde yapılan ve akşam 1 saat 15 dakika süren antrenman soğuma hareketleri ile son buldu.

Sarı Yeşilli ekip çalışmalarına yarında yapacağı çift idmanla devam edecek.

Yavuzhan Keleşoğlu kimdir? Yavuzhan Keleşoğlu kaç yaşında?

Galatasaray 21 yaşaltı takımında oynayan Yavuzhan Keleşoğlu 2 Haziran 1995 doğumlu. Solbek olarak oynayan genç oyuncu 21 yaşaltı ligde bu sezonun ilk devresinde 11 maça çıktı ve 3 gol attı. Yavuzhan ayrıca 3 kez sarı kart görürken bir kez de kırmızı kart gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.