banner2
Öne Çıkanlar Urfa Harran Üniversitesi Urfa Haber ak parti Haliliye

Şanlıurfaspor Eskişehirspor'a Hazırlanıyor

ŞANLIURFASPOR, ESKİŞEHİR'E HAZIRLANIYOR
Şanlıurfaspor, Eskişehir deplasmanına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Tam kadro antrenmanlara katılan futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlendi.

Sezonun ilk haftasında kendi evinde Ankarademirspor'u Özgür Can Özcan'ın golüyle galibiyetle kapatan Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, bu kez ilk deplasman karşılaşmasına çıkıyor. Bu hafta Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, maça kendi tesislerinde sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde günü çift antrenmanla sürdüren takımın bu akşam ki antrenmanına tüm futbolcu kadrosu ve teknik heyet katılım gösterdi.
Futbolculara idman öncesi seslenen Teknik Direktör Gürses Kılıç, "İlk maçta taraftarımızla buluştuk. Müthiş bir sinerji vardı. Her zaman gelişmeyi odağımıza alacağız ve daha nice güzel işler yapacağız. Saha içerisinde eksikliklerimiz var ve olacak. Önemli olan bunları bir an önce gidermektir ve gidereceğiz" dedi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.