banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Şanlıurfaspor'da sıkı hazırlık sürüyor

Sezonun 21. haftasını Eskişehirspor galibiyeti ile kapatan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor'da sıkı hazırlık dönemi sürüyor.

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'u 11 Nisan Stadyumu'nda 2-0'lık galibiyetle geçerek 3 puanın sahibi olan Şanlıurfaspor, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Yarın oynanması beklenen ancak elverişsiz hava koşulları kaynaklı ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Karacabey Belediyespor maçının iptal edilmesinin ardından şehir dışına çıkmayan Şanlıurfaspor, bugün kulüp tesislerinde antrenmanlarını sürdürdü.

Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetiminde yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcular ilk olarak ısınma ve 5"e 2 top kapma ardından ise hedefli taktiksel oyun ve çift kale maç gerçekleştirdi. Kalecilerin de ayrı çalıştığı antrenmanda teknik heyet tüm futbolcularla yakından ilgilendi. Ekip yarın antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.