banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfaspor'da Erzincanspor mesaisi

Şanlıurfaspor, bu hafta kendi evinde 24 Erzincanspor'u ağırlayacak. Maça kendi tesislerinde sıkı bir şekilde hazırlanan sarı yeşilli ekip galibiyete odaklandı.

Ligde çıktığı 9 karşılaşmadan 4 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 16 puanla 4. sırada yer alan Şanlıurfaspor, bu hafta kendi evinde ağırlayacağı 24 Erzincanspor hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde düzenlenen antrenmanlarda takım ağırlıklı olarak taktik çalışırken, teknik heyet de tüm detayları gözden geçiriyor. Geçtiğimiz gün 1922 Konyaspor deplasmanından aldığı beraberliğin ardından bu hafta kendi evinde Erzincanspor'u ağırlayacak ekipte tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Karşılaşma Çarşamba günü saat 13.00'de 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.