banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Şanlıurfaspor-Çorum FK maçının hakemi belli oldu

 Şanlıurfaspor ile Çorum FK arasında pazar günü oynanacak maçın hakemi belli oldu. Şanlıurfaspor’un TFF 2’nci Lig Beyaz Grup sezonun ilk haftasında Pazar günü 11 Nisan GAP Stadyumunda oynayacağı Çorum FK maçını yönetecek hakemler belli oldu.


Şanlıurfaspor hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Çorum FK’yı konuk edecek.TFF İnternet sayfasından yapılan açıklamada; Şanlıurfaspor’un Pazar günü sahasında Çorum FK ile oynayacağı müsabakayı Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Ali Yılmaz yönetecek. Ferhat Çalar ve Nezihi Aytar’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakada, dördüncü hakem ise Erdem Demirtaş olacak. Şanlıurfa 11 Nisan GAP Satdı'nda 28 Ağustos Pazar günü oynanacak müsabakanın başlama saati ise 20.00'de olacak.( RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.